Skip to content

VU kompetanse

VU Kompetanse er et faglig fellesskap for deg som jobber med sosiale medier. Du får tilgang til en digital medlemsportal full av faglig innhold, bildebank, innholdsidéer og ressurser. Alle medlemmer får også tilgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor vi hjelper med alle sosiale medier-relaterte spørsmål.
New call-to-action
 

som medlem i vu kompetanse får du:

VU Kompetanse gir deg alt du trenger for å jobbe godt med sosiale medier. Astrid Valen-Utvik har ukentlige livesendinger, enten i form av fagprat eller intervju med en dyktig fagperson. Du kan bli med live og stille spørsmål underveis. I etterkant kan du se eller lytte til sendingene fra medlemsportalen, når det passer deg best.

I den lukkede Facebook-gruppen får du flust av faglig sparring – still spørsmål, få inspirasjon, be om konkrete tilbakemeldinger, og få svar fra #teamVU eller andre medlemmer.

Bak innlogging på vukompetanse.no finner du innholdsidéer du kan bruke når du skal lage innhold, samt en bildebank med høyoppløselige bilder til fri bruk. Du får også en oversikt over alle aktiviteter og merkedager for måneden som kommer.

I medlemsportalen samler vi alt du trenger for å jobbe godt med dine sosiale kanaler. Her finner du malverk, strategimal, innholdsplaner, analysemaler, tidligere webinar og kurs, innholdsidéer og bildebank, og ikke minst; et stort arkiv med alle tidligere fagprater og intervjuer. Alt innhold er søkbart og tilgjengelig for deg, helt fra oppstart i september 2020 og til dags dato.

7ab277d-00db-a576-f5ff-236ad5783330_dette_faar_du_i_vu_kompetanse

Et årsmedlemskap i VU Kompetanse koster 12.499 kr inkl mva, og du kan kjøpe medlemskapet direkte eller få faktura. 

Bli årsmedlem av vu kompetanse

Vil du lese mer om VU Kompetanse eller kjøpe medlemskap? Klikk på knappen under:

"Jeg setter stor pris på å kunne ha tilgang til et så stort miljø med fagfolk. Det er veldig nyttig med ukentlige fagprater og at de er så spesifikke. At man kan se de når man vil i ettertid, er også et pluss. Intervjuene med ekspertene er også veldig givende. Strålende fornøyd! "

Kirsti Danielsen
Kirsti Danielsen
Markedsansvarlig i Nøtterøy kulturhus