KONTAKT OSS
about_hero.jpg

Kontakt oss

Enten du ønsker et tilbud, en uforpliktende prat eller har spørsmål, kontakt oss gjerne!

Kontaktinformasjon

astrid_teamvu_web
Astrid Valen-Utvik
Rådgiver og eier

Astrid er gründer og en av to faste ansatte i Valen-Utvik AS, etter at hun startet selskapet i 2009. Hun er siviløkonom fra NHH i Bergen, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier i Norge. Astrid er fagansvarlig på Content Marketing Manager-sertifiseringen, samt at hun har overordnet faglig ansvar for Social Media Marketing Manager. Hun er også brukt som sensor på ulike studier innen digital markedsføring.

Astrid har fått flere utmerkelser for sitt arbeid, blant annet ble hun i 2017 kåret til Årets Personlighet på Social Media Awards, i 2016 ble hun kåret til Årets Sosiale Medie Ildsjel på samme konferanse, og i 2012 ble hun kåret til en av landets mektigste kvinner innen media og kommunikasjon. Hun holder workshop, foredrag og kurs, i tillegg til strategisk rådgivning og arbeid for deres faste kunder, samt at hun lager podkasten Sosialt sett sammen med venninne og bransjekollega, Heidi Sperre.

På fritiden er Astrid opptatt av å følge opp barn, hus og hund på Nesodden, i tillegg til å samle familie og venner i sosiale lag så ofte hun kan. Hun elsker penn, papir og å lage lister (#listelykke), og jobber stadig med å effektivisere seg selv og selve livet. 

Facebook: Astrid Valen-Utvik
Instagram: @astridvu

Mobil: 94 16 99 04 // e-post: astrid@valen-utvik.no

glenn_teamvu_web
Glenn Valen-Utvik
Innholdsprodusent og eier

Glenn er medeier og en av to faste ansatte i Valen-Utvik AS, og er i sitt ellevte år i selskapet i 2021. Ett år etter at Astrid startet VU var det behov for å utvide selskapet, og inn kom hennes mann Glenn. Glenn startet som innholdsprodusent, med fokus på å produsere poster og bilder, kundeservice, planlegge innhold og ha dialog med kundene. Etterhvert som VU har vokst seg større, har det blitt mer fokus på administrative- og kundeserviceoppgaver, som har ledet Glenn mer og mer inn i kulissene hos VU. For øvrig en rolle han, som eneste hanen i VU-gjengen, stortrives med.

Glenn har hovedsakelig jobbet med saksbehandling og kundeservice etter endt VGS-utdanning i 1994, og har med seg mange års erfaring fra blant annet selskaper som Statoil og Get.

Fritiden sin liker Glenn å dele med Astrid og deres 3 barn, og familiens hund Lucky. For at Glenn skal senke skuldrene, gir du han en bok, god musikk, en TV-serie, eller et rydde- og ordensprosjekt i hjemmet, så er han i sitt ess!

Facebook: Glenn Valen-Utvik
Instagram: @glennvu

Mobil 45 47 05 47 // e-post: glenn@valen-utvik.no

Ta kontakt med oss