KONTAKT OSS
Services_hero.jpg

VÅRE TJENESTER

Faste og enkeltstående workshops

Vi hjelper din bedrift med å få en helhetlig kommunikasjon i digitale kanaler. Vi bistår med å få kanalene til å jobbe best mulig sammen slik at din bedrift får best mulig avkastning.

Hva vi leverer

Faste workshops
Vi arrangerer jevnlige workshop for mange av kundene våre - alt fra ukentlig eller månedlig til kvartalsvis. Da får kundene regelmessig evaluering av sin innsats i sosiale medier, gjennomgang av tall, bistand i kampanjer, oppdatering på nye trender og ny teknologi, samt support med det de måtte ønske.
Enkeltstående workshop
Har du god kontroll på jobben med sosiale medier for din bedrift, men ønsker å få en ekstern analyse og gjennomgang av tilstedeværelsen deres? I denne type workshop bruker vi ulike analyseverktøy for å vurdere innhmoldsproduksjonen deres. Dette bruker vi til å legge frem muligheter og  utfordringer dere har, og videre på hvilken måte vi mener dere kan bedre deres tilstedeværelse i sosiale medier. Denne workshopen leveres både som heldags- og halvdags-worskhop, samt med og uten at dere får en kommunikasjonsmanual fra oss i etterkant. 
Skreddersydd workshop
Har du et bestemt tema eller en konkret problematikk du ønsker eksterne øyne på? Har du noe du mener ditt team bør læres opp i eller få en forståelse for? Vi leverer workshops med akkurat den agendaen du ønsker deg - så lenge temaet er sosiale medier og digital kommunikasjon.
Analytisk gjennomgang av sosiale medier
Er du usikker på hva du skal måle for å vite om dere jobber bra (nok) eller ikke? Eller har du flere ulike rapporter og analyseverktøy, men lurer på hvordan tallene skal tolkes og ikke minst; hvilke tiltak tallene skal iverksette? Vi hjelper deg videre, slik at du ikke måler mer enn du må, men i stedet måler det som gir mening - samt gir konkrete tiltak for videre kommunikasjon i sosiale medier. 
changetech.png
Vi må bare takke så mye for hjelpen vi har fått av Astrid. Det har vært uunnværlig for oss. For oss som nybegynnere i sosiale medier for bedrifter var workshoppen både informativ og inspirerende.

Silje Henriksen

Hvordan vi leverer

Vi hjelper din bedrift videre i sosiale medier og med å få en helhetlig kommunikasjon i digitale kanaler. Du kan ha workshop med oss ukentlig, månedlig eller sjeldnere, hel- eller halvdag – og du får fullt fokus på deg og din bedrift, og deres muligheter og utfordringer. Vi hører på deg / dine kollegaer fortelle om deres utfordringer og muligheter i sosiale medier og andre digitale kanaler, og gir våre råd og innspill basert på hva vi mener kan gjøres annerledes, utnyttes bedre m.m.

I tillegg får dere tips, råd og opplæring innenfor det dere måtte ønske og ha behov for. Vi ser på helheten, hvordan kanalene kan jobbe sammen og hvordan du kan få mest mulig ut av hver investerte kroner og hver investerte time du jobber i disse kanalene. Din bedrift får fullt fokus og vi jobber praktisk og konkret med det som er mest relevant for dere.

Opera_Software_logo.png
fargerike-logo-.png
visit.png
nille_outline_rgb_stor1.png

Ta kontakt med oss