Skip to content

DETTE KAN VI HJELPE DEG MED

Trenger din bedrift faglig påfyll i form av kurs, foredrag eller en workshop? Eller hjelp med innholdsproduksjon, drift av sosiale medier, analyse, strategi eller rådgivning? 

_ Eide Foto_Valen-Utvik-126-1

VI HJELPer PÅ flere MÅTER

Vi kan analysere din tilstedeværelse i sosiale medier, og bruke denne som utgangspunkt for å holde en strategi-workshop for din bedrift. Når workshopen er ferdig, velger du om du vil gjøre arbeidet videre selv, eller om du ønsker at vi skal bidra. Vi kan bidra etter behov, og kan fint fungere som et supplement til din markeds- eller kommunikasjonsavdeling.

For deg som holder i den daglige kommunikasjonen til bedriften selv, men ønsker faglig påfyll, kan vi arrangere skreddersydde kurs, workshop eller foredrag for dere, innen alle temaer knyttet til sosiale medier. 

Du kan også velge å sette bort hele jobben med sosiale medier til oss. Da sørger vi for at innhold kommer ut i dine sosiale kanaler som avtalt. Vi setter opp månedlige møter, og legger planer sammen med deg. Deretter lager, planlegger, og analyserer vi innholdet. Vi følger også opp den daglige dialogen i kommentarfelt, og på meldinger, i tillegg til at vi gir deg gode rapporter på utviklingen. 

Vi kan også gjøre prosjektbaserte oppdrag innen innholdsproduksjon for din virksomhet - slik at du får effektiv, god innholdsproduksjon og dermed har godt innhold du kan dele i dine kanaler akkurat når du ønsker det.

Så - hvilken måte passer deg og din virksomhet best? 

1-3
WORKSHOP

Vi skreddersyr workshop for din virksomhet slik at det passer deres behov. Analyser av kanalene, innholdsplanlegging, lage kreative kampanjer, skape effektiv prosesser - eller noe helt annet?

3-1
FOREDRAG

Lær alt du trenger å vite om sosiale medier gjennom et inspirerende og lærerikt foredrag med Astrid Valen-Utvik. Du får et skreddersydd foredrag til din forsamling, enten dere er 10 eller 1000 deltakere.

9
INNHOLDSPRODUKSJON

Fra kreative ideer til ferdigprodusert materiale - vi hjelper deg med tekst, bilder, video og grafisk design, slik at du kan engasjere ditt publikum og bygge din merkevare på sosiale medier. 

1-3
RÅDGIVNING

Trenger du strategisk rådgivning som fører til konkrete forslag til endring? I en jungel av muligheter jobber vi tett med deg for å forstå dine behov, slik at du kan ta de beste strategiske valgene for å nå målene dine.

7-1
KURS

Du får opplæringen, kunnskapen og verkøyene du trenger for å lykkes i sosiale medier. Du kan få grunnleggende opplæring om du er nybegynner, eller mer avansert kursing om du er erfaren. Tema for kurset bestemmer du.

4
DRIFT AV SOSIALE MEDIER

Vanskelig å opprettholde en sterk tilstedeværelse i sosiale medier? Vi kan lage og publisere innhold, svare på kommentarer og meldinger, og gi deg gode rapporter underveis - i tett dialog med din virksomhet så klart!

Vil du få mer info eller høre om vi kan hjelpe med akkurat ditt behov?

Klikk på knappen under, så starter vi dialogen: