Skip to content

Full drift og håndtering av deres sosiale medie-kanaler

Vi kan bli 'en forlenget arm' av deres virksomhet, ved at vi tar over full drift og håndtering av deres sosiale medie-kanaler. Naturligvis i tett samarbeid med relevante ressurspersoner i virksomheten deres. Vi tar ansvar for å sikre at alt innhold i sosiale medier deles med en strategisk, målrettet tanke, er optimalisert for de ulike kanalene og gjøres på en mest mulig kostnadseffektiv måte.
Vi gjør alt fra å ta bilder og videoer, lage innhold, svare på kommentarer og levere god analyse og konstruktive rapporter - tilbake til deg og virksomheten. 
 

VI HÅNDTERER DERES SOSIALE MEDIE-KANALER

Mange virksomheter håndterer sine egne sosiale kanaler, og publiserer innhold, svarer på kommentarer, jobber strategisk, kjører annonser og kampanjer, samt analyserer egne resultater.

Vi vet også at mange virksomheter ikke har nok ressurser til å få gjort alle disse oppgavene så godt som de vet de bør og kan gjøre, for å oppnå de beste resultatene - og der kommer vi inn.

Du booker oss inn til akkurat det du ønsker hjelp med, og så kommer vi og leverer akkurat det. Vi planlegger produksjonen med deg, og jobber effektivt og godt over avtalt tidsrom, for best mulig leveranse.

Denne tjenesten kan eksempelvis inkludere:

  • Avklaring og evt etablering av en innholdsstrategi for sosiale medier.   
  • Kanalgjennomgang og optimalisering
  • Innholdsproduksjon - bilder og video
  • Innholdsplanlegging og koordinering internt
  • Kundeservice og kundedialog i sosiale medier
  • Analyse og statistikk, samt rapportering internt
Bilde 01.10.2018, 14 52 45

Vil du få mer info om full drift og håndtering av sosiale medier?

Klikk på knappen under, så starter vi dialogen: