Skip to content

Ønsker du mer utvikling og kunnskap?

Her finner du ulike tilbud Valen-Utvik arrangerer, som gjør at du kan oppnå mer suksess i sosiale medier, enten som privatperson, gründer, virksomhet eller organisasjon.
 
Du kan bli sertifisert som Social Media Manager, ta praktiske og konkrete kurs over halvannen time - eller få en ny favoritt-podkast på øret, med stadig tilførsel av ny kunnskap og inspirasjon.
 
Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål ✨
 

ønsker DU å jobbe MER OPTIMALT MED sosiale medier FOR DIN BEDRIFT?

Du kan sikre deg plass på semesteret enten på våren eller høsten 2024, på det som muligens er det fremste og mest innholdsrike kurset i sosiale medier i Norden.

Etter kurset vil du bl.a. sitte igjen med en nedskrevet innholdsstrategi for sosiale medier for din bedrift eller organisasjon.

I tillegg vil du få den siste innsikten innen sosiale medier fra mange av de fremste fagfolkene i Norden. 

1 semester – 13 halvdagsmoduler – 1 nedskrevet strategi 

Sertifiseringen skjer over 13 halvdagsmoduler. Det er bare to muligheter for å delta pr. år. Du kan velge å delta på våren eller høsten.

Alle modulene er LIVE (digitalt via Zoom), som betyr at du må være tilstede for å få muligheten for å stille spørsmål og diskutere med fagansvarlig og de andre deltakerne. Du får også tilgang til opptak av alle modulene, samt presentasjonene som vises i hver modul.

Social Media Manager

Sikre deg en plass på det som kanskje er det fremste og mest innholdsrike kurset innen sosiale medier i Norden! I løpet av 13 halvdagsmoduler møter du Norges fremste faglige ressurser innen sosiale medier og får innsikt i trender, verktøy og ikke minst hva som fungerer – akkurat nå. 

Neste oppstart:
  • Høstsemesteret: 19. september - 18. november 2024

Solveig Tennes, Komplett.no

"Jadda! En god gammeldags diplom i mellom fingrene og du ser nå på en sertifisert social media manager🫡

I hele vår har jeg spedd på kunnskapsbanken 🧠 og tatt et mer omfattende kurs via CMN og flinke Astrid Valen-Utvik fra Valen-Utvik AS. For å bestå sertifiseringen måtte jeg lage en sosiale media strategi for Komplett. Ingen lett oppgave for en potet fra nord, men jaggu gikk det bra 😅 Hvorfor trenger vi en strategi? Sosiale medier er dynamisk og vi må kunne endre på fokusområder uten å endre på strategien ✍🏻 #egenutvikling"

Solveig Tennes Komplett.no

Karen Nybakk-Ingebrigtsen, Innlandet Fylkeskommune

«Woho 🎉 Sertifisert Social Media Manager! Noe som er viktig uansett hva du jobber med er å holde seg oppdatert, men det gjelder kanskje litt ekstra når du jobber med sosiale medier! Ikke bare litt heller… 👑 I vår har jeg tatt et omfattende kurs via Content marketing Norge, med Astrid Valen-Utvik i spissen og med flere veldig dyktige fagpersoner innen sosiale medier. For å bestå denne sertifiseringen har jeg laget en sosiale medier-strategi for Innlandet fylkeskommune, noe som var veldig gøy! og den ble godkjent 🪩 Jeg har gjennom arbeidet med den strategien sett mer og mer at offentlige virksomheter ikke har vondt av å lære av de kommersielle på hvordan de tenker kommunikasjon og engasjement. Tusen takk til CMN, Astrid, og alle de andre kursdeltakerne for mange fine samlinger 😁»

Karen Nybakk-Ingebrigtsen, Innlandet fylkeskommune

KOMMENDE DIGITALE KURS VIA ZOOM

To ganger per måned holder Astrid digitale kurs via Zoom, med tydelig fokus på et konkret tema per kurs. Du skal kunne lære noe nytt, få hjelp med det du måtte lure på og kunne stille dine spørsmål - knyttet til det utvalgte temaet. 

Dette får du i alle våre digitale kurs:

🔘 Du får epost med innlogging via Zoom i forkant av kurset
🔘 Astrid går gjennom temaet for kurset over ca halvannen time
🔘 Du gis muligheten til å stille spørsmål via chat eller på kamera
🔘 Du mail med lenke til opptak av kurset i etterkant
🔘 Du har tilgang til opptaket i 7 dager etter endt kurs

Kurset koster 300 kr eks mva, altså 375 kr inkl mva. Du får tilsendt kvittering automatisk på epost via vårt system.

Slik optimaliserer vi innhold til ulike sosiale medier

Slik optimaliserer vi innhold til ulike sosiale medier 

I dette kurset, FREDAG 5. APRIL kl 11 til 12:30, får du bli med på Zoom mens Astrid jobber praktisk med innhold inne i Meta Business Suite, og direkte i de ulike sosiale medie-appene. I dette kurset får du vite hvilke refleksjoner vi gjør når vi lager innhold: hvordan teksten skrives, hva slags bilder og video som velges, hvordan poster kan lages ulikt til ulike kanaler, når det skal postes i hvilke kanaler og hvor ofte - og mye, mye mer.

Dette er ingen exact science, så det vil være helt fritt for utlevering av fasit på dette kurset, men etter 15 års erfaring med å lage innhold til sosiale medier, så lover jeg nyttige og relevante tips i fleng. 

Husk;
Om ikke tidspunktet passer, kan du fortsatt kjøpe kurset og få tilgang til opptaket i 7 dager i etterkant. 

Slik måles og analyseres tallene dine i sosiale medie

Slik måles og analyseres tallene dine i sosiale medier

I dette kurset, FREDAG 19. APRIL kl 11 til 12:30, får du bli med på Zoom mens Astrid deler viser og forklarer hvilke tall i sosiale medier, vi følger spesielt med på, for å vite om innholdet vårt gjør det bedre eller dårligere enn tidligere. Er det viktig å måle antall følgere eller likes? Hva slags analyseverktøy bruker vi, og hvorfor? Hvor henter vi tallene vi følger med på, og hva er egentlig godt engasjement i sosiale medier nå?

Det å jobbe målrettet med sosiale medier, gjør at vi kan være mer fokuserte og jobbe stadig bedre med å utvikle innholdet vårt i sosiale medier, og ikke minst; det sikrer at vi har gode, konstruktive svar når kunden / sjefen spør om rapport for ressursene brukt på sosiale medier. 

Husk;
Om ikke tidspunktet passer, kan du fortsatt kjøpe kurset og få tilgang til opptaket i 7 dager i etterkant. 

PODKAST - SUKSESS I SOSIALE MEDIER

New call-to-action