Skip to content

Skreddersydde kurs

Vi lager skreddersydde kurs for din bedrift. Du får et opplegg tilpasset din bransje, deltakernes kompetansenivå og størrelsen på gruppen. Temaet for kurset blir akkurat det dine deltakere har behov for - så praktisk og konkret som mulig.

 

skreddersyddE kurs 

Vil du ha et kurs, om et helt konkret tema innen sosiale medier og digital kommunikasjon, for deg selv og dine kollegaer? 

Det kan vi fikse, naturligvis! 

Astrid kan lage skreddersydd kurs til din virksomhet, om alt fra praktisk og konkret drift av sosiale medier, til strategiske valg, opplæring i apper, gjennomgang av rutiner eller hva det skal være. 

Noen kunder velger kurs som arrangeres over en halv eller en hel dag, mens andre kunder ønsker kurs som går over flere ganger. Det kan være to eller flere dager på rad (typisk til en konferanse), eller et kurs arrangert med noen uker eller måneders mellomrom. På den måten får kursdeltakerne tid og anledning til å jobbe med det de lærer og gjøre seg egne erfaringer underveis. 

Vi arrangerer kurs for små og store grupper, så her er det bare å ta kontakt, så lager vi et opplegg for dere - helt etter deres ønsker og mål.

Valen-Utvik-76

Vil du få mer info eller booke et kurs?

Klikk på knappen under, så starter vi dialogen: