KONTAKT OSS
about_hero.jpg

Om oss

Din veileder i sosiale medier

 Valen-Utvik AS rådgir, etablerer og videreutvikler bedrifters satsing i sosiale medier. Vi hjelper din bedrift å lykkes med sosiale medier gjennom hverdagskommunikasjon, godt innhold, gode verdier og målbevisst, langsiktig jobbing.

Vår historie

Vi mener det viktigste ved en bedrifts etablering og kommunikasjon i sosiale medier, er intensjonen om å ville kommunisere åpent og ærlig med kundene sine. En troverdig og delende dialog med markedet er viktig for å oppnå gode resultater i sosiale medier i et langsiktig perspektiv.

Selskapet eies av Astrid Valen-Utvik (styreformann) og Glenn Valen-Utvik (daglig leder). Vi har knyttet til oss flere frilansere som jobber sammen med oss, hvor enkelte jobber veldig mye hver uke mens andre er på prosjektbasis. 

Sosiale medier er i kontinuerlig endring og medfører store forandringer i måter vi mennesker kommunisere med hverandre på. Sosiale medier viser seg som en stadig mer spennende kanal for bedrifter å møte eksisterende og potensielle kunder på en ny måte – og her kan Valen-Utvik bistå din bedrift. Vi besitter kompetanse og kunnskap om kutyme og hvordan kommunisere digitalt og sosialt, samt at vi har erfaring om hva salgs type kommunikasjon og kampanjer som fungerer og ikke fungerer i denne type medier. Vi holder oss oppdatert på regelverk, nyheter, trender m.m., slik at du som kunde vet at du får den aller beste rådgivning  til enhver tid.

Valen-Utvik tilbyr sine tjenester i form av konsulenttjenester på kort eller lang sikt, som rådgiver, strateg, koordinator eller prosjektleder, eller som fullt ut ansvarlig for all gjennomføring og kommunikasjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Valen-Utvik leverer drift av sosiale kanaler på vegne av bedrifter, men holder også kurs, foredrag og workshops for selskaper som vedlikeholder den daglige kommunikasjonen i sosiale kanaler selv.

Hvem er vi?

astrid_teamvu_web
Astrid Valen-Utvik
Strategisk rådgiver og eier

Astrid er gründer og en av to faste ansatte i Valen-Utvik AS, etter at hun startet selskapet i 2009. Hun er siviløkonom fra NHH i Bergen, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier i Norge. Astrid er fagansvarlig på Content Marketing Manager-sertifiseringen, samt at hun har overordnet faglig ansvar for Social Media Marketing Manager. Hun er også brukt som sensor på ulike studier innen digital markedsføring.

Astrid har fått flere utmerkelser for sitt arbeid, blant annet ble hun i 2017 kåret til Årets Personlighet på Social Media Awards, i 2016 ble hun kåret til Årets Sosiale Medie Ildsjel på samme konferanse, og i 2012 ble hun kåret til en av landets mektigste kvinner innen media og kommunikasjon. Hun holder workshop, foredrag og kurs, i tillegg til strategisk rådgivning og arbeid for deres faste kunder, samt at hun lager podkasten Sosialt sett sammen med venninne og bransjekollega, Heidi Sperre.

På fritiden er Astrid opptatt av å følge opp barn, hus og hund på Nesodden, i tillegg til å samle familie og venner i sosiale lag så ofte hun kan. Hun elsker penn, papir og å lage lister (#listelykke), og jobber stadig med å effektivisere seg selv og selve livet. 

Facebook: Astrid Valen-Utvik
Instagram: @astridvu

Mobil: 94 16 99 04 // e-post: astrid@valen-utvik.no

glenn_teamvu_web
Glenn Valen-Utvik
Administrasjon og eier

Glenn er medeier og en av to faste ansatte i Valen-Utvik AS, og er i sitt ellevte år i selskapet i 2021. Ett år etter at Astrid startet VU var det behov for å utvide selskapet, og inn kom hennes mann Glenn. Glenn startet som innholdsprodusent, med fokus på å produsere poster og bilder, kundeservice, planlegge innhold og ha dialog med kundene. Etterhvert som VU har vokst seg større, har det blitt mer fokus på administrative- og kundeserviceoppgaver, som har ledet Glenn mer og mer inn i kulissene hos VU. For øvrig en rolle han, som eneste hanen i VU-gjengen, stortrives med.

Glenn har hovedsakelig jobbet med saksbehandling og kundeservice etter endt VGS-utdanning i 1994, og har med seg mange års erfaring fra blant annet selskaper som Statoil og Get.

Fritiden sin liker Glenn å dele med Astrid og deres 3 barn, og familiens hund Lucky. For at Glenn skal senke skuldrene, gir du han en bok, god musikk, en TV-serie, eller et rydde- og ordensprosjekt i hjemmet, så er han i sitt ess!

Facebook: Glenn Valen-Utvik
Instagram: @glennvu

Mobil 45 47 05 47 // e-post: glenn@valen-utvik.no

KONTAKT

Våre kjerneverdier

Rause
Vi er opptatt av å dele det vi kan, for det er viktig for oss å være bidragsytere til at bransjen vår utvikler seg og stadig flere bedrifter ser verdien av god kommunikasjon i sosiale medier.
Ekte
For oss betyr det å være ekte, at vi skal tørre innrømme feil, være ærlige på hva vi kan og ikke kan, og at vi kan vise et helhetlig og godt bilde av hvordan livet i VU er - med både oppturer og nedturer. 
Kompetente
Det er viktig at vi alltid holder oss godt oppdatert på trender og nye muligheter, men også viktig at vi selv jobber aktivt i de kanalene, og med de virkemidlene vi lærer bort til andre - fordi det endrer seg så fort.
Sosiale
Vi elsker å snakke med andre mennesker, enten de er kunder, leverandører, bransjekolleger eller konkurrenter, og vi arrangere gjerne små og store sosiale møteplasser for alle som er opptatt av digital kommunikasjon. 
Engasjerte
Vi er brennende opptatt av å skape engasjement i sosiale medier på vegne av våre kunder, og det må naturligvis starte med oss selv; vi er engasjert i alt som har med sosiale medier og digital kommunikasjon, samt hvordan dette påvirker samfunnet vi lever i.
Inkluderende
Vi ønsker å være et selskap som tar ansvar for samfunnet vi lever, som ser på alle mennesker som verdifulle og som tror at vi får en bedre verden å leve i, om alle mennesker opplever å få være verdifulle for noen andre. 

Valen-Utvik i media

Klikk på bildene under for å finne lenke til de ulike intervjuene, artiklene, og videoene.

Valen-Utvik-71

Valen-Utvik tror mange tenker for avansert når de skal lage videoinnhold

Flere kommunikasjonsbyråer jobber mye med kommunikasjons gjennom video. Men hva skal til for å kommunisere godt via video? Astrid har pratet med KOM24.no
11946405

Her kan du slå av en prat med Elon Musk og Oprah Winfrey

Rådgiver i sosiale medier, Astrid Valen-Utvik, mener imidlertid appen skiller seg ut og åpner for spennende muligheter og en nærhet, der man kan høre stemmene til hverandre.
73382933

Slik fungerer Clubhouse – dette må du vite om det nye sosiale mediet.

Sosiale medier-rådgiver Astrid Valen-Utvik er blant dem som har trykket appen til sitt bryst den siste tida. Hun har stor tro på at plattformen har kommet for å bli.
103241

Her bryter The Hub reglene for konkurranser i sosiale medier: – Dette irriterer mange

Sosiale medier-ekspert Astrid Valen-Utvik har satt seg godt inn i konkurransereglene, og tror, med tanke på merkevare, omdømme og kunderelasjoner, at det lønner seg å følge regelverket.
vixen

Kristin Gjelsvik gikk hardt ut på «Debatten» om Sophie Elises TV-sendte rumpeoperasjon: - Helt forkastelig – Nettavisen.no

Gjelsvik vant altså prisen for «Årets sterke mening», og benyttet anledningen til å si klart fra om hva hun synes om at Sophie Elise Isachsen stakk av med prisen for «Årets business». Akkurat det mener juryleder i «Vixen Awards», Astrid Valen Utvik, er uproblematisk.
astrid-valen-utvik-2019

TV 2 inviterer til Idol-kamp - sosiale medier-rådgiver er ikke overrasket over at responsen lar vente på seg – Kampanje.com

- Det er typisk at man tenker hva man selv vil, i stedet for å sette seg nok inn i hodene på de man prøver å engasjere, sier Astrid Valen-Utvik.
image

Ber Facebook-givere tenke seg om når de oppgir kortinformasjon – Vårt Land

– Det kan godt tenkes at terskelen er lavere til å si ja hvis allerede du stoler på at Facebook kan håndtere pengene dine, sier Astrid Valen-Utvik, som er sosiale medier-rådgiver i firmaet Valen-Utvik.
Feature_box1.jpg

Over én million ber Snapchat rulle tilbake omstridt oppdatering – NRK. no

 Jeg kommer ikke på andre oppdateringer som har skapt like mye negativ baluba, sier ekspert i sosiale medier Astrid Valen-Utvik til NRK. 
Feature_box1.jpg

Etterlyser visjoner, verdier og magefølelse – Medier24

Astrid er lei av ROI, alt som skal måles og dommedags­profetier om Facebook-feeden. – Kundene, forbrukerne og målgruppa driter jo i din «ROI».
Astrid Valen-Utvik og går inn i styret i Venture Factory

Aas-Eng sikter mot mediehimmelen, henter inn digitalhoder til styret – Kampanje.com

– Vi har tidligere kun hatt aksjonærer i vårt styre, men nå er tiden moden for å utvide styret og få inn nye impulser. 

Ta kontakt med oss