Skip to content

Innholdsproduksjon

Vi leverer innhold til din virksomhet sine sosiale kanaler, basert på din bestilling - og gjør dette prosjektbasert. Trenger du å få tatt nye bilder til dine kanaler, eller å få laget gode videoer som fungerer godt i sosiale medier? Har du behov for å få skrevet artikler / blogginnlegg, eller ønsker du å få lagd en god base av poster som kan planlegges i deres sosiale kanaler, fremover i tid, i tråd med deres behov? Trenger du kampanjemateriell, innhold til en spesiell kanal eller til annonsering?
 

PROSJEKTBASERT INNHOLDSPRODUKSJON

Mange virksomheter håndterer sine egne sosiale kanaler, og publiserer innhold, svarer på kommentarer, jobber strategisk, kjører annonser og kampanjer, samt analyserer egne resultater.

Vi vet også at mange virksomheter ikke har nok ressurser til å få gjort alle disse oppgavene så godt som de vet de bør og kan gjøre, for å oppnå de beste resultatene - og der kommer vi inn.

Du booker oss inn til akkurat det du ønsker hjelp med, og så kommer vi og leverer akkurat det. Vi planlegger produksjonen med deg, og jobber effektivt og godt over avtalt tidsrom, for best mulig leveranse.

Dette er eksempler på hva vi kan levere:

  • Større innholdsproduksjon - bilder;
    En produksjon kan resultere i alt fra 20 til 40 poster produsert per dag.   
  • Større innholdsproduksjon - video; 
    En produksjon kan resultere i alt fra 5 til 10 videoer produsert per dag. 
  • Bloggsaker / artikler 
  • Grafisk design / kampanjemateriell 
Skjermbilde 2023-07-29 kl. 20.17.23

Vil du få mer info om prosjektbasert innholdsproduksjon?

Klikk på knappen under, så starter vi dialogen: