KONTAKT OSS
Bilde 21.11.2019, 10 59 21

OM OSS

Team VU

Team VU består av en gjeng med dyktige mennesker med ulik faglig bakgrunn, men fellestrekket er at vi alle brenner for sosiale medier og digital kommunikasjon.

Hvem er vi?

astrid_teamvu_web
Astrid Valen-Utvik
Strategisk rådgiver, eier

Astrid er gründer og en av to faste ansatte i Valen-Utvik AS, etter at hun startet selskapet i 2009. Hun er siviløkonom fra NHH i Bergen, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier i Norge. Astrid er fagansvarlig på Content Marketing Manager-sertifiseringen, samt at hun har overordnet faglig ansvar for Social Media Marketing Manager. Hun er også brukt som sensor på ulike studier innen digital markedsføring.

Astrid har fått flere utmerkelser for sitt arbeid, blant annet ble hun i 2017 kåret til Årets Personlighet på Social Media Awards, i 2016 ble hun kåret til Årets Sosiale Medie Ildsjel på samme konferanse, og i 2012 ble hun kåret til en av landets mektigste kvinner innen media og kommunikasjon. Hun holder workshop, foredrag og kurs, i tillegg til strategisk rådgivning og arbeid for deres faste kunder, samt at hun lager podkasten Sosialt sett sammen med venninne og bransjekollega, Heidi Sperre.

På fritiden er Astrid opptatt av å følge opp barn, hus og hund på Nesodden, i tillegg til å samle familie og venner i sosiale lag så ofte hun kan. Hun elsker penn, papir og å lage lister (#listelykke), og jobber stadig med å effektivisere seg selv og selve livet. 

Facebook: Astrid Valen-Utvik
Instagram: @astridvu

Mobil: 94 16 99 04 // e-post: astrid@valen-utvik.no

glenn_teamvu_web
Glenn Valen-Utvik
Administrasjon, eier

Glenn er medeier og en av to faste ansatte i Valen-Utvik AS, og er i sitt ellevte år i selskapet i 2021. Ett år etter at Astrid startet VU var det behov for å utvide selskapet, og inn kom hennes mann Glenn. Glenn startet som innholdsprodusent, med fokus på å produsere poster og bilder, kundeservice, planlegge innhold og ha dialog med kundene. Etterhvert som VU har vokst seg større, har det blitt mer fokus på administrative- og kundeserviceoppgaver, som har ledet Glenn mer og mer inn i kulissene hos VU. For øvrig en rolle han, som eneste hanen i VU-gjengen, stortrives med.

Glenn har hovedsakelig jobbet med saksbehandling og kundeservice etter endt VGS-utdanning i 1994, og har med seg mange års erfaring fra blant annet selskaper som Statoil og Get.

Fritiden sin liker Glenn å dele med Astrid og deres 3 barn, og familiens hund Lucky. For at Glenn skal senke skuldrene, gir du han en bok, god musikk, en TV-serie, eller et rydde- og ordensprosjekt i hjemmet, så er han i sitt ess!

Facebook: Glenn Valen-Utvik
Instagram: @glennvu

Mobil 45 47 05 47 // e-post: glenn@valen-utvik.no

christine_teamvu_web
Christine Krieg
Prosjektleder, innholdsprodusent

Christine fikk nesten en bachelor i Prosjektledelse kunst og kreativ næring på Westerdals, før hun hoppet av for å starte sitt eget firma, Krieg Kommunikasjon. I tillegg driver hun sin egen lille side-business hvor hun selger kopper, tshirts og totebags med popkulturelle slogans.

Christine startet opprinnelig som innholdsprodusent i VU, men endte opp som prosjektleder for våre faste kunder. I tillegg er Christine med på både workshops, kurs og rådgivning som Astrids høyre hånd. System og struktur er utrolig viktig for Christine, og hun har et overblikk på alt som skjer i VU. Hun elsker også å være kreativ med både tekst og foto, og lager innhold så fort anledningen byr seg, enten det er for kunder, eller faglig innhold for VU.

På fritiden holder hun seg zen med å lage lister, pusle puslespill, lage hjemmesider i Wordpress, kose med marsvin eller holde liv i de over 50 plantene hun har i leiligheten sin. Hun driver både en Facebook-gruppe og en Instagram-konto for planteinteresserte. I tillegg er hun interiørnerd, og bruker mye tid på å jakte på bruktskatter.

Facebook: Christine Krieg
Instagram: @christinekrieg

E-post: kontakt@valen-utvik.no

marthe_teamvu_web
Marthe Engejordet
Innholdsprodusent, grafisk designer

Marthe startet sitt utdanningsløp i USA, hvor hun fullførte en bachelor i kunst og grafisk design. Året etter fullførte hun ett år på Fagskolen Kristiania, på Digital Innholdsproduksjon. I VU jobber Marthe freelance som innholdsprodusent for flere av våre faste kunder.

Marthes kompetansenivå strekker seg fra grafisk design, foto- og videoproduksjon (samt etterarbeid), til teksting av videoer og tekster til sosiale medier. I tillegg har hun mye erfaring med å jobbe med influencere for å styrke synlighet i sosiale medier for bedrifter, samt produksjon av portrettintervjuer med bilde og tekst til både trykk og på digitale plattformer.

Når Marthe ikke er på jobb kan du finne henne på konserter, i hengekøya eller med et kamera i hånden. Hennes hobbyer fletter seg ofte inn i det hun gjør på jobb, da grafisk design og foto er en lidenskap hun ofte bedriver på fritiden sin også.

Facebook: Marthe Engejordet
Instagram: @martheengejordet

E-post: kontakt@valen.utvik

wendels_teamvu_web
Christine Wendelborg
Innholdsprodusent, fotograf
Christine er utdannet fotograf og markedskommunikatør med over 10 års erfaring som frilanser. Før hun fant veien til #TeamVU, har hun med seg en god del mer eller mindre nyttige erfaringer fra arbeidslivet. Hun har blant annet drevet sitt eget fotostudio, jobbet som museumsvert på fotomuseum, markedsfører i nettbutikk og annonsering i et PPC-byrå. Nå har hun landet skikkelig i rollen som innholdsprodusent hvor hun får bruk for litt av alle disse erfaringene i en god miks. Fleksibilitet, variasjon og muligheten til å stadig lære nye ting er nøkkelen for at Christine skal trives.
 
På jobb er Christine heldigital, men på privaten liker hun å ha masse kreative baller i luften av den analoge typen. Det kan komme til uttrykk i form å strikke en bunke fluffy gensere til seg selv, sy klær til sønnen av gamle stoffrester eller snekre pergola i hagen med kjæresten Lasse.
Christine elsker dyr og skulle nok aller helst bodd på gård med et par hester, noen høner og en liten minigris eller to. Inntil videre får hunden Bob all kjærlighet og det ser det ut til at han trives veldig godt med.

Facebook: Christine Wendelborg
Instagram: @christinewendel

E-post: kontakt@valen-utvik.no

marianne_teamvu_web
Marianne Valen
Statistikk og analyse

Marianne har en variert bakgrunn, og er både utdannet hjelpepleier, og nettverksspesialist fra IT-akademiet. Før hun begynte i VU, hadde hun 13 år bak seg som nettverksspesialist i Broadnet (nå Global Connect). Marianne jobber 50% som freelancer for VU, og her har Marianne ansvaret for å følge opp statistikk og analyser for kundene våre, både de faste, og når vi trenger tall og analyser til andre oppdrag. Marianne har god erfaring med IT-systemer, og setter seg raskt inn i nye ting. Dessuten er hun veldig løsningsorientert. Marianne har også ansvaret for kundeservice på Instagram for våre faste kunder, og hun har også full kontroll på å invitere inn alle som har likt postene til kundene våre på Facebook, til å like siden.

Når Marianne ikke er på jobb for VU, så elsker hun å tilbringe tid sammen med venner og familie. Hun er glad i å lese bøker, bake og gå på tur.

Facebook: Marianne Valen
Instagram: @mariannehvalen

E-post: kontakt@valen-utvik.no

LES MER OM VALEN-UTVIK

Ta kontakt med oss