<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS
about_hero.jpg

WEBINAR

Hold deg faglig oppdatert med våre webinarer

Her er alle webinarene vi holder fremover

Meld deg på via Zoom, du finner lenke under hvert webinar. Fint om du logger deg på fem minutter før det starter.

Melder du deg på et av våre betalte webinarer, vil du også kunne se et opptak av webinaret i 7 dager etter webinarets slutt.

Akkurat nå har vi ingen planlagte webinar - men vi jobber i kulissene med å sette opp og planlegge nye.


Tidligere webinarer

Webinar: Lær å analysere innholdet ditt i sosiale medier
Hva bør du måle, hvor ofte og hvilke verktøy gir deg gode og relevante rapporter for å ta konkrete avgjørelser for veien videre i sosiale medier?

Webinar: Instagram Story - Lær deg alle funksjonene
Her får du se helt konkret og praktisk hvordan du bruker alle funksjonene i Instagram Story; hvordan legge bilde på bilde, hvordan endre farger, hvordan bruke spørsmålsboks og andre effekter for å få engasjement.

Webinar: Bli rå på Facebook: Strategi
Du lærer hvordan man lager en god strategi for Facebook og hvordan du kan jobbe målrettet i denne kanalen. Vi snakker om algoritmer, Facebook-grupper, Facebook-annonsering, m.m.

Webinar: Bli rå på Facebook: Innhold
Hvorfor er godt innhold så viktig, og hvordan kan du lage mer av det? Her får du mange gode (og noen dårlige) eksempler, som vil gi deg inspirasjon til å skape mye godt innhold selv!

Webinar: Bli rå på Instagram: Strategi
Du lærer hvordan du kan jobbe strategisk og målrettet med Instagram, og vi snakker om algoritmene, IGTV og IG Story, annonsering og en hel del mer.

Webinar: Bli rå på Instagram: Innhold
Hvorfor er godt innhold så viktig, og hvordan kan du lage mer av det på Instagram? Her får du mange gode (og noen dårlige) eksempler, som vil inspirere til å skape godt innhold selv!

Webinar: VU & DU - Utfordre oss: Innholdsidéer
Er du lei av å høre at du må fortelle gode historier i sosiale medier, for det er vanskelig for din virksomhet? Gi oss en utfordring - vi kommer med flust av innholdsideer på direkten!

Webinar: VU & DU - Online quiz om sosiale medier
VU inviterer DU - til å bli med på en quiz om sosiale medier. Sosialt, kanskje lærerikt og forhåpentligvis: veldig moro! Vil du utfordre noen?

Webinar: VU & DU - Vi svarer på DINE spørsmål
Til denne sosiale timen kan du sende #teamVU spørsmål, så skal vi svare på så mange som vi absolutt klarer. Lurer du på noe om sosiale medier eller digital kommunikasjon? Fyr løs!