KONTAKT OSS
about_hero.jpg

WEBINAR

Hold deg faglig oppdatert med våre webinarer

Her er alle webinarene vi holder fremover

Vi sender alle våre webinar live på Facebook-siden vår. Webinarene ligger kun ute offentlig på vår side i 3 dager, før de blir gjort tilgjengelig i VU Kompetanse-portalen, som kun er for våre medlemmer.


Kommende webinarer

nyhetsbrev_header-1Tidligere webinarerforbrukertilsynet-1

ikke_gjor_disse_feilene_i_sosiale_medier_eventbanner_fb-1

stine_instagram-1

Webinar: Slik arrangerer du konkurranse i sosiale medier - uten å bryte reglene
Har du planer om å ha julekalender i dine sosiale kanaler, og vil gjøre det bra og lovlig? Vil du lage konkurranser i sosiale medier, som kan gi en vanvittig effekt, selv uten å bryte reglene? Vil du lære hva som faktisk er lov, og hva du absolutt ikke må gjøre?
Det er faktisk enklere enn du tror å lage konkurranser som funker, og ikke minst; det er viktigere enn du tror å overholde regelverket!
I dette webinaret deler Astrid fra erfaringer fått gjennom å ha laget utallige konkurranser for Valen-Utvik sine kunder – noen med over 20.000 konkurransebidrag!
Opptak av dette webinaret får du om du kjøper tilgang til VU Kompetanse.

Webinar : Gjør DU disse feilene i sosiale medier?
Etter å ha jobbet med sosiale medier i snart 11 år, har Astrid avdekket en topp 5 liste av feil veldig mange virksomheter gjør i sosiale medier, som forhindrer dem fra å få den suksessen og de effektene av sosiale medier som de kunne fått. I dette webinaret går Astrid gjennom denne topp 5 listen, og gir deg konkrete tips og råd til hva du heller bør gjøre, for å nå dine mål med kommunikasjon i sosiale medier!
Opptak av dette webinaret får du om du kjøper tilgang til VU Kompetanse.

Webinar : Astrid intervjuer Alexander Haneng: Hvilke muligheter finnes på LinkedIn for din bedrift?
Astrid intervjuer Alexander Haneng om hvilke muligheter din bedrift kan ha på LinkedIn som plattform. Hva slags innhold gjør det best, hvordan er det smart å koble dine ansatte med det virksomheten din deler av innhold - og hva slags tone-of-voice bør man ha på LinkedIn?
Opptak av dette webinaret får du om du kjøper tilgang til VU Kompetanse.

Webinar: Astrid intervjuer Christine Calvert: Hvordan skrive for sosiale medier
Hvordan skrive for sosiale medier? Vi har fått med oss Norges eneste Tekstdoktor Christine Calvert på dette webinaret. Christine brenner for å hjelpe bedrifter til å skape nettsteder, blogger og en tilstedeværelse i sosiale medier, gjennom skreddersydde foredrag og skrivekurs for næringslivet. I dette webinaret intervjuer Astrid Christine om hvordan man skriver for sosiale medier. Både om tone of voice, skrivefeil og emojibruk.
Opptak av dette webinaret får du om du kjøper tilgang til VU Kompetanse.

Webinar: Lær å analysere innholdet ditt i sosiale medier
Hva bør du måle, hvor ofte og hvilke verktøy gir deg gode og relevante rapporter for å ta konkrete avgjørelser for veien videre i sosiale medier?

Webinar: Instagram Story - Lær deg alle funksjonene
Her får du se helt konkret og praktisk hvordan du bruker alle funksjonene i Instagram Story; hvordan legge bilde på bilde, hvordan endre farger, hvordan bruke spørsmålsboks og andre effekter for å få engasjement.

Webinar: Bli rå på Facebook: Strategi
Du lærer hvordan man lager en god strategi for Facebook og hvordan du kan jobbe målrettet i denne kanalen. Vi snakker om algoritmer, Facebook-grupper, Facebook-annonsering, m.m.

Webinar: Bli rå på Facebook: Innhold
Hvorfor er godt innhold så viktig, og hvordan kan du lage mer av det? Her får du mange gode (og noen dårlige) eksempler, som vil gi deg inspirasjon til å skape mye godt innhold selv!

Webinar: Bli rå på Instagram: Strategi
Du lærer hvordan du kan jobbe strategisk og målrettet med Instagram, og vi snakker om algoritmene, IGTV og IG Story, annonsering og en hel del mer.

Webinar: Bli rå på Instagram: Innhold
Hvorfor er godt innhold så viktig, og hvordan kan du lage mer av det på Instagram? Her får du mange gode (og noen dårlige) eksempler, som vil inspirere til å skape godt innhold selv!

Webinar: VU & DU - Utfordre oss: Innholdsidéer
Er du lei av å høre at du må fortelle gode historier i sosiale medier, for det er vanskelig for din virksomhet? Gi oss en utfordring - vi kommer med flust av innholdsideer på direkten!

Webinar: VU & DU - Online quiz om sosiale medier
VU inviterer DU - til å bli med på en quiz om sosiale medier. Sosialt, kanskje lærerikt og forhåpentligvis: veldig moro! Vil du utfordre noen?

Webinar: VU & DU - Vi svarer på DINE spørsmål
Til denne sosiale timen kan du sende #teamVU spørsmål, så skal vi svare på så mange som vi absolutt klarer. Lurer du på noe om sosiale medier eller digital kommunikasjon? Fyr løs!