KONTAKT OSS
digital_banner-1

VÅRE TJENESTER

Digitale tjenester

Vi leverer alle våre tjenester - foredrag, workshop, rådgivning og kurs, også som digitale tjenester. Ved bruk av gode digitale verktøy, klar gjennomføring og engasjerende innhold, ser vi svært gode og effektive resultater av disse digitale tjenestene.

Dette kan vi hjelpe deg med - digitalt og nettbasert

Digital rådgivning

Vi har jobbet strategisk og praktisk med innholdsproduksjon i sosiale medier siden 2009, og har lang erfaring med sosiale medier fra a til å.

Vi er opptatt av å se helhetlig på kommunikasjonen for din bedrift, hvor sosiale medier kun er en del av totalen. Vi opplever at resultatene først blir virkelig gode, når man ser på synergiene mellom eide, fortjente og betalte flater, samt når man lar tradisjonelle medier og sosiale medier spille godt sammen.

Trenger du bistand til noe relatert til sosiale medier og digital kommunikasjon, tilbyr vi nå digital rådgivning. Vi bruker gode verktøy som gir oss godt grunnlag for tydelig og engasjerende overlevering av vår kunnskap, og god dialog oss i mellom underveis. 

Pris fra kr 1500 eks mva. pr / time.

Workshop

Vi arrangerer digital workshop hvor vi kan analysere deres profiler i sosiale medier i forkant, og deretter se på muligheter og utfordringer knyttet til deres innholdsproduksjon, samt strategisk og målrettet bruk av deres sosiale kanaler.

Workshop kan gjennomføres ukentlig, månedlig eller kvartalsvis, eller vi kan ha én enkeltstående workshop for å overføre så mye kunnskap som mulig til deres virksomhet. 

Tema for workshop kan være alt fra gjennomgang av tall / analyse, bistand i kampanjer, oppdatering på nye trender og ny teknologi, opplæring i konkrete verktøy og sosiale plattformer, m.m. Rett og slett hjelp til akkurat det dere måtte ønske. 

Pris fra kr 20.000 eks mva.

Webinar

Vi holder gjerne skreddersydde webinar for deg og din bedrift - med helt valgfritt tema og din agenda. Med de digitale verktøyene vi bruker kan vi håndtere både små og store webinarer (opp til 100 deltakere), og det er gode muligheter for å stille spørsmål, delta i samtalen (med video om ønskelig), samt å dele presentasjon på en god måte. 

Eksempler på tema for webinar: 
- Hvordan jobbe strategisk med sosiale medier?
- Hva kan hver enkelt ansatt bidra med i SoMe? 
- Opplæring i konkrete verktøy
- Hvordan håndtere krisekommunikasjon?

Pris fra kr 20.000 eks mva.

Foredrag

Ønsker du å arrangere et digitalt foredrag for dine ansatte, eller kanskje en digital konferanse? Null problem!

Vi lager skreddersydde foredrag til hvert eneste oppdrag, og kan holde foredrag tilpasset både små og store grupper. Vi tilpasser selvfølgelig nivået etter ferdighetene til deltakerne. Du velger temaet, vi skreddersyr foredraget og leverer med engasjement og god kunnskap om faget! 

Vi deltar også veldig gjerne på chat i etterkant av foredraget, for å svare på eventuelle spørsmål, utdype og dele lenker og andre ressurser med deltakerne.

Pris fra kr 20.000 eks mva. 

ark_testimonial-1

Valen-Utvik er virkelig de rette å kontakte når man trenger hjelp med sosiale medier! Vi hadde en times rådgivning med den alltid hjelpsomme, hyggelige og himla kunnskapsrike Astrid via videochat – og voilà, alle våre spørsmål ble besvart. En rådgivningsøkt som dette er gull verdt! Nå kan vi trygt gå i gang med Facebook-aktiviteten vi var litt usikre på hvordan vi skulle løse. Hurra for Valen-Utvik, Astrid og rask digital rådgivning via videochat!

Jannicke Storm Glomsrød, innholdsansvarlig ARK Bokhandel (Mars 2020)

Hvordan vi leverer våre digitale tjenester

Vi bruker vår lange erfaring fra praktisk og konkret innholdsproduksjon i sosiale medier, samt integrerer praktiske eksempler på målrettet og strategisk bruk av sosiale medier, slik at din virksomhet har konkrete tiltak å iverksette etter endt foredrag, kurs eller workshop med oss.  Foredragene skreddersys til målgruppen - både med tanke på tema, kompetansenivå og antall deltakere, slik at alle opplever å få nyttige og praktiske råd som er lett å ta med tilbake til egen virksomhet.

Alle våre digitale tjenester leveres ved bruk av verktøy som ZOOM, som har gode muligheter til å håndtere små og store grupper, har enkle måter å samhandle på, stille spørsmål og delta i samtalen, i tillegg til å vise presentasjon, skjerm, telefon og annet på en spesielt god måte.

 

Ta kontakt med oss