KONTAKT OSS
about_hero.jpg

Kundehistorier

Hva kundene sier

Les mer om hvilke kunder vi har og hva de sier om oss.
markedspartner_web-1

Astrid var ikke bare fantastisk hyggelig å jobbe med under vår konferanse, Inbound-dagen 2020, men hun var engasjerende, motiverende, kunnskapsrik og fleksibel til å tilpasse innholdet sitt ut fra situasjonen vi sto over 19. mars 2020.

Siri Enoksen, Digitalmarkedsfører i MarkedsPartner AS

ark_logo

De er intet annet enn en fornøyelse å jobbe med. Lydhøre, raske til å snu seg, breddfulle av kunnskap og erfaring – og som en bonus: en fantastisk hyggelig og morsom gjeng å samarbeide med.

- Jannicke Storm Glomsrød, innholdsansvarlig i ARK Bokhandel

dennorskekirke

Astrid var en super samarbeidspartner i forberedelsene til sosiale medier-seminar for ansatte, og leverte et foredrag som fikk svært høy score av deltakerne. Grundig forberedt, kvalitet og dybde, koblet med en lettfattelighet og gøy-faktor som inspirerte.

- Tove Marie Sortland, kommunikasjonsrådgiver i Kirkerådet

tusenfryd

Verdifulle analyser og konkrete tips og forslag til forbedringer/utvikling var veldig nyttig for oss. Hun hadde satt seg godt inn i vår situasjon og hadde god forståelse for våre utfordringer.

- Erik Røhne Andersen, markedssjef i Tusenfryd

nbbl_nett

Kunnskapsrik, engasjerende, humørfylt og stor evne til å justere innholdet ut fra det deltakerne var opptatt av.

- Tonje Rock Løwer, kommunikasjonssjef i NBBL

 

bodo_nett-1

Å være på et foredrag med Astrid er som nyttårsaften: I stedet for et ønske om å begynne på diett og starte treningsprogram – så får du lyst til å lage publiseringsplan og begynne å bruke Insta-story.

- Therese K. Eliassen, prosjektleder for Bodø i Vinden

kunde-changetec

Vi må bare takke så mye for hjelpen vi har fått av Astrid. Det har vært uunnværlig for oss. For oss som nybegynnere i sosiale medier for bedrifter var workshoppen både informativ og inspirerende.

- Silje Henriksen

kunde-apotekerforeningen

Astrid dekket et bredt felt, fra praktisk innsikt i ulike sosiale medier til enkel teori og konkrete innspill vi kan bruke i vår arbeidshverdag.

- Jostein Soldal, informasjonssjef i Apotekerforeningen

kunde-kulturetaten-oslo

Astrid har en enorm god innsikt i feltet, og kommuniserer dette på en veldig motiverende måte som treffer de hun snakker til.

Kjersti Tubaas, kommunikasjonssjef i Kulturetaten i Oslo Kommune

kunde-visitdenmark

Astrid er en engasjert, tydelig og inspirerende foredragsholder, men mest av alt så er hun en god rådgiver.

- Julie Ryland, communication manager i Go VisitDenmark

kunde-opera

Astrid er et fyrverkeri som er veldig engasjert i både kommunikasjonsfaget og hun er analytisk i sin tilnærming til sosiale medier.

- Karin Greve-Isdahl, kommunikasjonssjef i Opera

kunde-ski-storsenter

Astrid bobler over av entusiasme, gode tips og gode eksempler fortalt på en så lettfattelig måte at alle sitter igjen med en helt ny forståelse av sosiale medier.

- Gro Collett, senterleder på Ski Storsenter

bymiljøetaten-i-oslo

Valen-Utviks gode kunnskaper om digitale verktøy/løsninger gjør både vårt samarbeid og oss som kunde effektive. De er oppriktig opptatt av å skape gode resultater.

- Mia Kolbeinsen, teamleder digitalt, Bymiljøetaten i Oslo kommune

kunde-det-vise-hus

Astrid utfordret oss og stilte spørsmål som fikk oss til å tenke nye tanker om målgrupper, kommunikasjon, lansering og utviklingen videre av vårt konsept.

- Lillian Fjeld, eier av Det Vise Hus

kunde-nille

Hun er unikt dedikert og engasjert i kundens ståsted, hun er sterkt analytisk tilstede i våre problemstillinger, og tar viktige initiativ for å løfte oss videre.

- Nina Bråthen, tidligere Markedssjef i Nille Norden

kunde-home-cottage

Valen-Utvik sitt arbeide har uten tvil vært den mest lønnsomme investering innenfor markedsføringsfeltet for Home & Cottage i de tre første oppstartsårene.

- Tor Holtet, reklamesjef i Home&Cottage

kunde-via-tours

Valen-Utvik innehar en meget god faglig tyngde i emnet sosiale medier, i tillegg til bred teknisk kunnskap om markedsføring i aktuelle kanaler.

- Reinhardt Aarsheim, tidligere Social Media Manager i VIATours

kunde-fargerike

Astrid og Glenn har et stort nettverk innenfor bransjen, er alltid oppdatert på nyheter, og kan gi gode råd både når det gjelder strategi og daglig drift.

- Dagny Thurmann-Hoelseth, tidligere Kreativ Leder i Fargerike

Ta kontakt med oss