<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1613999265353856&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
KONTAKT OSS
about_hero.jpg

Kundehistorier

Hva kundene sier

Les mer om hvilke kunder vi har og hva de sier om oss.
kunde-changetec

Vi må bare takke så mye for hjelpen vi har fått av Astrid. Det har vært uunnværlig for oss. For oss som nybegynnere i sosiale medier for bedrifter var workshoppen både informativ og inspirerende.

- Silje Henriksen

kunde-apotekerforeningen

Astrid dekket et bredt felt, fra praktisk innsikt i ulike sosiale medier til enkel teori og konkrete innspill vi kan bruke i vår arbeidshverdag.

- Jostein Soldal Informasjonssjef, i Apotekerforeningen

kunde-kulturetaten-oslo

Astrid har en enorm god innsikt i feltet, og kommuniserer dette på en veldig motiverende måte som treffer de hun snakker til.

Kjersti Tubaas, Kommunikasjonssjef i Kulturetaten i Oslo Kommune

kunde-visitdenmark

Astrid er en engasjert, tydelig og inspirerende foredragsholder, men mest av alt så er hun en god rådgiver.

- Julie Ryland Communication Manager i  Go VisitDenmark

kunde-opera

Astrid er et fyrverkeri som er veldig engasjert i både kommunikasjonsfaget og hun er analytisk i sin tilnærming til sosiale medier.

- Gro Collett Senterleder på Ski Storsenter

kunde-ski-storsenter

Astrid bobler over av entusiasme, gode tips og gode eksempler fortalt på en så lettfattelig måte at alle sitter igjen med en helt ny forståelse av sosiale medier.

bymiljøetaten-i-oslo

Valen-Utviks gode kunnskaper om digitale verktøy/løsninger gjør både vårt samarbeid og oss som kunde effektive. De er oppriktig opptatt av å skape gode resultater.

- Mia Kolbeinsen, Teamleder digitalt, Bymiljøetaten i Oslo kommune

kunde-det-vise-hus

Astrid utfordret oss og stilte spørsmål som fikk oss til å tenke nye tanker om målgrupper, kommunikasjon, lansering og utviklingen videre av vårt konsept.

- Lillian Fjeld, Eier av Det Vise Hus

kunde-nille

Hun er unikt dedikert og engasjert i kundens ståsted, hun er sterkt analytisk tilstede i våre problemstillinger, og tar viktige initiativ for å løfte oss videre.

- Nina Bråthen, tidligere Markedssjef i Nille Norden

kunde-home-cottage

Valen-Utvik sitt arbeide har uten tvil vært den mest lønnsomme investering innenfor markedsføringsfeltet for Home & Cottage i de tre første oppstartsårene.

- Tor Holtet, Reklamesjef i Home&Cottage

kunde-via-tours

Valen-Utvik innehar en meget god faglig tyngde i emnet sosiale medier, i tillegg til bred teknisk kunnskap om markedsføring i aktuelle kanaler.

- Reinhardt Aarsheim, tidligere Social Media Manager i VIATours

kunde-fargerike

Astrid og Glenn har et stort nettverk innenfor bransjen, er alltid oppdatert på nyheter, og kan gi gode råd både når det gjelder strategi og daglig drift.

- Dagny Thurmann-Hoelseth, tidligere Kreativ Leder i Fargerike

Opera_Software_logo.png
fargerike-logo-.png
visit.png
nille_outline_rgb_stor1.png

Ta kontakt med oss