KONTAKT OSS
Services_hero.jpg

VÅRE TJENESTER

Drift og innholdsproduksjon

Vi leverer drift, overvåkning og innholdsproduksjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Vi jobber proaktivt og selvstendig med innhold, forteller deres historier på en best mulig måte, og strukturerer dette ned i oversiktlige innholdsplaner og arbeidsverktøy.

Hva vi leverer

Innholdsstrategi
Vi gjør en grundig jobb med hver nye kunde vi skal kommunisere på vegne av, og etablerer en kommunikasjonsstrategi og tydelige målsettinger i forkant av at vi overtar kommunikasjonen på deres vegne. Vi etablerer tone-of-voice, gode interne kommunikasjonskanaler, tydelige måleparametre m.m., slik at vi kan være din virksomhet i sosiale medier på en god og effektiv måte. Innholdsstrategien vi lager kan være kort og konsis, eller avansert og omfattende, alt etter hva deres virksomhet krever. 
Drift- og innholdsproduksjon
Vi leverer drift, overvåkning og innholdsproduksjon i sosiale medier på vegne av din bedrift. Vi jobber proaktivt og selvstendig med innhold, forteller deres historier på en best mulig måte, og strukturerer dette ned i oversiktlige innholdsplaner og arbeidsverktøy. Vi håndterer alt fra en post eller to i uken, til flere poster daglig - og vi legger vår ære i at hver kunde får innhold produsert spesielt for seg og sin målgruppe. Her er det definitivt ikke masseproduksjon av innhold som så fordeles ut på flere ulike merkevarer. 
Overvåkning i sosiale medier
Vi overvåker deres kanaler, enten det er Facebook, Instagram, blogg, Snapchat, Twitter eller annet, og har verktøy som gjør at vi har kontroll 24/7. Vi har lang erfaring med denne type overvåkning, som betyr at vi vet hvordan vi skal nedskalere aggressive kommentarfelt, hva som potensielt kan bli en krisesituasjon og hva som fint bør håndteres av din virksomhet selv. 
Analyser og rapportering
Vi måler og analyserer alle våre kunders tilstedeværelse i sosiale medier, slik at vi til enhver tid vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Vi gjør nødvendige tiltak for våre kunder, slik at vi hele tiden skal bedre tilstedeværelsen og kommunisere på en måte som målgruppen setter pris på og anser verdifull. Enkelte kunder ønsker spesifikke rapporteringer, og da har vi verktøy vi bruker som henter ut akkurat de tallene som disse virksomhetene krever. 
changetech.png
Vi må bare takke så mye for hjelpen vi har fått av Astrid. Det har vært uunnværlig for oss. For oss som nybegynnere i sosiale medier for bedrifter var workshoppen både informativ og inspirerende.

Silje Henriksen

Hvordan vi leverer

Vi leverer full drift, overvåkning og innholdsproduksjon i sosiale medier og andre digitale kanaler på vegne av våre kunder. Det innebærer at vi proaktivt og selvstendig jobber med innhold, godt koordinert med relevante nøkkelpersoner hos våre kunder, og sørger for at vi forteller deres historier på en best mulig måte gjennom sosiale medier.

Vi arrangerer regelmessige møter med kundene våre for å planlegge innholdsproduksjonen for kommende periode, og strukturerer dette ned til innholdsplaner og strategiske arbeidsverktøy. Vi benytter de kanalene som er mest relevante for hver enkelt kunde, og jobber for at alle kanalene skal skape gode synergier seg i mellom og gjøre hverandre gode. Vi håndterer kanaler som Facebook, Instagram, blogg, YouTube, Linkedin, Pinterest med mere for våre kunder per i dag.

Ta kontakt med oss