KONTAKT OSS
Services_hero.jpg

VÅRE TJENESTER

Strategisk og prosjektbasert rådgivning

Vi leverer rådgivning og konkret bistand til å lage strategi eller gjennomgå retningslinjer for sosiale medier og digital kommunikasjon. Vi har en særs god forståelse for kommunikasjon som helhet og sett i et totalbilde for din virksomhet, slik at du får hjelp til å integrere sosiale medier i din virksomhet sin totale kommunikasjon på best mulig måte.

Hva vi leverer

Høy faglig kompetanse
Vi er blant de med lengst erfaring i markedet, og har jobbet strategisk og praktisk med innholdsproduksjon i sosiale medier siden 2009. Vi har jobbet lenge med store merkevarer (eksempelvis Nille, siden 2010), som gir oss erfaringer med helheten i sosiale medier - med alt fra strategi og kampanjer til daglig drift, innholdsproduksjon og kundeservice i sosiale medier. Astrid Valen-Utvik er mye brukt både som foredragsholder og kursholder, samt er fagansvarlig for sosiale medier i Content Marketing Manager-sertifiseringen i Norge. 
Pedagogisk og praktisk tilnærming
Etter mange år med praktisk erfaring i sosiale medier på egen og våre kunders vegne, har vi innarbeidet systemer og verktøy som er direkte overførbare til alle andre virksomheter. Du får praktiske og konkrete råd for din kommunikasjon i sosiale medier, som du raskt og enkelt kan ta i bruk i egen virksomhet. 
Analytisk og datadrevet fokus
Hva er det som egentlig fungerer? Mange virksomheter måler, men hver de egentlig om de måler det de bør måle? Og hvilken effekt får målingene de gjør, på deres fremtidige tiltak og videre innholdsproduksjon? Vi har analysert mange virksomheters tilstedeværelse i sosiale medier, og selv om noen trekk går igjen og kan videreføres til andre, så tror vi at den man aller helst bør sammenlikne seg med, er seg selv.
Skreddersøm og helhetlig tankegang
Vi tror at hver virksomhet er unik og har sitt eget utgangspunkt for muligheter og utfordringer i sosiale medier.  Derfor vil vi alltid sette oss godt inn i våre kunders situasjon før vi bidrar med rådene våre, og vi er opptatt av at alle våre kunder skal erfare at vi skreddersyr alt vi gjør på deres vegne. Likevel nyter våre kunder også godt av erfaringen vi får ved å være rådgivere for mange ulike bedrifter ila årene som går, og kan effektivisere og forbedre egen kommunikasjon basert på våre råd. 
changetech.png
Vi må bare takke så mye for hjelpen vi har fått av Astrid. Det har vært uunnværlig for oss. For oss som nybegynnere i sosiale medier for bedrifter var workshoppen både informativ og inspirerende.

Silje Henriksen

Hvordan vi leverer

Vi bistår bedrifter med strategisk rådgivning innen sosiale medier og digital kommunikasjon, både prosjektvis og med faste møter gjennom året. Vi leverer rådgivning for din virksomhet om dere ønsker å lage strategi for sosiale medier eller skal gjennomgå retningslinjer for sosiale medier og deres digital kommunikasjon.

Vi er også sparringspartnere innen sosiale medier, forretningsutvikling, kampanjelaging, annonsering, konseptutvikling m.m. Vi har god forretningsforståelse, samt tenker helhetlig rundt kommunikasjon og virkemidler for hele deres organisasjon.

Ta kontakt med oss